NEWS: Coffey Architects complete Television Centre flats for Stanhope

Coffey Architects has completed four premium apartments for developer Stanhope at Television Centre in White City.

Located on the site of the original BBC headquarters in White City, the AHMM-led project has re-imagined the iconic complex as a mixed-use piece of city open to the public. It celebrates the architecture, iconography and legacy of the Television Centre. Our four flats are part of the “Architects’ Series”, a bespoke premium and penthouse offering completed by leading contemporary architects.

Our designs are derived from the unique qualities of existing architecture. Subtle curves to the apartment walls and corresponding radial brass trims inset in the terrazzo floor relate to the centre of the TVC Helios. Brass perforated screens filter sunlight, creating active shadows that enliven the home.

Coffey Architects_TVC1_Credit Tim SoarCoffey Architects_TVC3_Credit Tim SoarCoffey Architects_TVC4_Credit Tim Soar

Coffey Architects_TVC5_Credit Tim Soar

Coffey Architects_TVC6_Credit Tim SoarCoffey Architects_TVC7_Credit Tim SoarCoffey Architects_TVC18_Credit Tim SoarCoffey Architects_TVC13_Credit Tim SoarCoffey Architects_TVC22_Credit Tim Soar

Share:Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on Pinterest