SKY HOUSE

SKY HOUSE

The client’s three-bedroom home in Camden, a penthouse flat with extensive views, was in need of refurbishment. The work had to create flexible spaces capable of doubling up in various ways for the client’s charity for young musicians.

 

Our concept linked two simple roof-top pavilions – one for living, the other for relaxation and sleeping – with small extensions. New rooflights and south-facing windows flood the space in light, opening up huge views and complement the cross-ventilation strategy.

 

Bright, simple, relaxed, the spaces can be subdivided flexibly for musical practice or opened up to create a 30 m long living space.

 

The client described the end result as the “perfect home”.

Share:Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on Pinterest

Project credits

Team

  • Director: Phil Coffey
  • Architectural Assistant: Den Bailey

Awards

  • 2009 Grand Designs Awards Best Redesign

< Back to all projects

Next Project

TRICYCLE THEATRE