Who we are

We are a friendly, open-minded team of architects whose work is inspired by people, culture and light. We co-create useful places, taking every opportunity to add beauty along the way.

Whatever the project – big or small, bold or sensitive – we answer your brief without ever losing sight of your practical, budgetary or commercial needs or wants.

@CoffeyArch

NEWS: Architects Journal – “Coffey wins go-ahead for oval rooftop reading room at City University”

This article was originally published on Architects Journal on 25/06/2019. Islington Council has approved plans by Coffey Architects for a rooftop extension to the library at City, University of London Won following an OJEU process last year, the 2,298m² scheme will add a new seventh-floor elliptical reading room to the building in Northampton Square, built in 1970 to designs by Sheppard Robson (then […]

@CoffeyArch

NEWS: Coffey Architects appointed to design Norwich City College digital technology hub

Coffey Architects has been chosen to design a new multi-million-pound digital technology hub for Norwich City College. Currently called ‘The Digi-Tech Factory’, it will house the college’s full- and part-time technology, engineering and design courses in one building. Its presence will add to the already thriving digital tech sector in Norfolk and Suffolk by supporting […]

@CoffeyArch

Londonon Paris

Londonon is a rolling research and residency programme in cities around the globe, run by collaborating London based architecture practices: Coffey Architects, Gort Scott, Haptic, Mae, Morris + Co, Turner Works. In February the Londonon collective travelled to Paris to explore the theme of food and food waste. Throughout the week we had a series […]

@CoffeyArch

NEWS: Building Design – “Coffey wins consent for rooftop library”

This article was originally published on Building Design on 25/06/2019 Coffey Architects has won planning for its proposals to add a top-floor reading room on a university library in central London. The shape, which is emphasised by a central rooflight in the geometric timber ceiling, was inspired by the adjacent oval Northampton Square gardens. City University wanted […]

We Win Awards

See all >